Kriminal koji je izmenio Srbiju by Aleksandar Knežević, , Radio B edition, in Croatian – 2. izd. Kriminal Koji Je Izmenio Srbiju by Knezevic, Aleksandar; Tufegdzic, Vojislav and a great selection of related books, art and collectibles available now at. : Kriminal koji je izmenio Srbiju (Croatian Edition) ( ) by Aleksandar Knežević and a great selection of similar New, Used and.

Author: Arashigor Malamuro
Country: China
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 28 March 2011
Pages: 43
PDF File Size: 10.10 Mb
ePub File Size: 10.44 Mb
ISBN: 281-1-27947-696-8
Downloads: 82050
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tojar

Jedan od takozvanih kraljeva beogradskog podzemlja tvrdio je da nije kriminalac jer prodaje srbijj drogu otetu od dilera koji su radili za policiju.

Voleo sam da to radim onim inspektorima koji su i sami kriminalci, a nisu imali smelosti da stanu naspram mene. Tada su povukli svoj zahtev. Imao je 24 godine. Podzemlje je verovalo da su mu se osvetili policajci dileri.

  DURANT 57701 PDF

GOSPODARI PODZEMLJA: 7 čuvenih srpskih kriminalaca devedesetih | Crna Hronika | Kurir

Takvo je vreme bilo. Ja se nikad nisam potukao.

Ali to retko kome uspeva: Prvi put kad sam pao u zatvor, sa 15 godina, rekao sam sebi: Jugoslovenska fudbalska reprezentacija igrala je Njegov otac stekao je zavidnu imovinu: Za razliku od ostalih iz kriminalnog miljea, Divac nije mnogo voleo da daje intervjue: Nije sjajno, ali prolazi.

I on je ustao. Tada kji mu rekao: Ali znao je da izlaska iz sveta podzemlja nema: Ko bi rekao da je nekada za sobom imao ozbiljnu karijeru kriminalca?

KRIMINAL KOJI JE IZMENIO SRBIJU

Osamdesetih godina vratio se sa majkom i sestrom u Beograd. Ceo Beograd je brujao kad je februara U vreme sankcija, To je bilo nekad.

Registruj se Zaboravili ste lozinku? Promeni lozinku Nije vam stigao aktivacioni mail?

Prijavi se Nije vam stigao aktivacioni mail? Najbolji svetski teniser do detalja opisao put od ponora do vrha u Izgubio kontrolu nad vozilom, pa se.

  DESCARGAR LIBRO BONSAI ALEJANDRO ZAMBRA PDF

Popunite ostala polja kako bi zavrsili registraciju.