Cele 5 exercitii tibetane ale tineretii eterne; cu ele, un chinez a trait de ani! – Almeea Top 20 Yoga Poses For Back Pain: Suffering from back pain? If yes. Christopher S. Kilham – Exerciţii de yoga tibetană. Cele 5 exercitii tibetane ale tineretii eterne; cu ele, un chinez a trait de ani! Five Tibetan Rites Poziții Yoga, Secvențe Yoga, Yoga Fitness, Fitness Pentru.

Author: Dokora Sadal
Country: Kazakhstan
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 10 January 2014
Pages: 123
PDF File Size: 12.63 Mb
ePub File Size: 18.41 Mb
ISBN: 309-1-65629-986-2
Downloads: 49603
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Voodoozuru

Exercutii sfirsit, cu picioarele apropiate si cu miinile pe soldurifaceti doua respiratii lungi si profunde, inspirind pe nas si expirind pe gura cu buzele in forma de O. Medicina Tibetana 2 Medicina tibetana 2. De retinut este faptul ca trebuie sa inspiri incet ca si cum ai mirosi un parfum, nu repede.

Dupa ce ai facut pentru prima data exercitul incerca sa-l mai fxercitii o data fara oprire. Tine ochii deschisi pentru a-ti mentine echilibrul.

Incepi expiratia, indoaie picioarele si spatele, ridica fundul pana cand se formeaza un V cu deschizatura spre podea. Iti vor crea un echilibru hormonal, care odata cu varsta incepe sa se dezechilibreze balanta.

In aceasta pozitie, expulzati tot aerul din corp, pina cind abdomenul va fi complet contractat inauntru. La a doua repetitie a exercitiului tibbetana sa tii ochii inchisi pentru a vedea diferenta si daca te poti relaxa mai mult. Aplecati-va in fata in timp ce expirati, punind miinile pe genunchi. Cand te opresti din rotatie inspira cat mai mult aer, pana simti ca nu mai are unde intra.

  HOBART H500 PDF

Inhaleaza, ridica capul, lasa-l pe spate, indoie mainile in spate, cu palmele in sold, lasandu-se grele, pozitie relaxata. Iti vor defini postura, creand o spinare mai flexibila ca a unui copil. Stai in pozitia de ingenichiere, insa cu restul corpului drept, mainile pe langa corp si barbia in piept.

SITE To ensure the functioning of the site, we use cookies. Fa cateva exercitii de incalzire a incheieturilor de la maini inainte de a incepe ritualul. Apleca tobetana cat sa fie tibetqna linie cu pieptul si incearca sa pui picioarele cu talpile pe podea.

Exercitii de Yoga Tibetana

Cand te lasi pe spate, aceeasi regula, nu forta, lasa-l sa cada normal, atat cat ii este permis. Va imbunatatii tonusul 4. Privirea inainte, nu te focusa pe ceva anume, lasa-ti ochii relaxati privind tot ce ii iese in cale, in timp ce exrrcitii misti. Stai cu genunchi si palmele sprijinite de podea. Medicina Tibetana a guide to natural healing. Dupa ce ai finalizat si ultimul exercitiu, lasa-te relaxata pe podea, pe burta, cu mainile si picioarele formand o cruce.

Va creste concentratia oxigenului din sange, ceea ce va accelera metabolismul, ducand la o pierdere in greutate mai rapida. Daca te vei culca imediat, va fi acelasi sentiment ca si cum ai bea o cana de cafea.

Incepi cea de-a doua inhalatie si repeta de 21 de ori.

Tinindu-va respiratia si mentinind contractati muschii abdominali, intoarceti-va drepti, cu miinile pe solduri. Inspira cand te ridici de la podea si expira cand cand revi la pozitie.

Incepi expiratia si revin-o la miscarea initiala. Apoi faceti o respiratie lunga, lenta si relaxati-va. Exercitii de Mindfulness Psihologie.

  ARRI ALEXA CAMERA MANUAL PDF

Cand incepi exercitiul indoaie picioarele pana simti ca muschii abdominali se contracta. Pune mainile sub fund pentru a crea mai mult confort si pentru a usura putin exercitiul.

Exercitii de Yoga Tibetana – PDF Free Download

Incepi inhalarea, stai sprijinita in degetele de la eexercitii, indreapta picioarele, arcuieste-ti spatele si lasati capul pe spate. Inspira pana simti ca iti umpli stomacul si expira pana consideri ca a iesit tot aerul din stomac. Tine barbia in pamant si inchide ochii. Daca faci acest exercitiu inainte de culcare, asigura-te ca mai ai 30 sau 45 de minute inainte de culcare. Repetati exercitiul de cel mult tre ori. Incepi expiratia, revino la pozitia initiala.

Cu cat vei exersa mai mult timp acest ritual incearca sa aduci cat mai tibetans picioarele la nivelul stomacului. Eventual poti inclina si putin umerii pentru a ajuta pozitia.

Expirati pe nas sau pe gura formind cu buzele litera O.

Simti cum iti bate inima puternic si sangele circula intens? Exercitiul se face de 21 de ori. Dupa ce ai exersat de 21 de ori aceasta miscare, incerca sa mai faci cateva pentru a invata cum sa-ti menti echilibrul cand treci de la o pozitie la cealalta. Inspira cand te ridici, expira cand revii la pozitie.