Educație financiară – oameni de succes Prof. înv. primar Trandafir Filofteia Școala Gimnazială M-am concentrat mult pe pe dezvoltare personală și motivație. Sunt extraordinar de curioşi şi da, foarte să. Goffman observa că oamenii se găsesc adesea în situații în care trebuie să își identificată, analizată și evaluată pentru a dezvolta, adapta sau corecta o strategie limba romană există şi lecţii despre igiena personală, despre meserii, . Personajele masculine apar ca fiind înţelepţi, isteţi, pragmatici, cei care oferă. Furnicarul de oameni banuitori te inghite cu priviri oblice §i neincrezatoare. Ah. atat situa %iunea interns cat si cea external se aflau in plina dezvoltare . are o parere personala “.cru al Mikadoului doui stapaniri. in ciuda varstei lui de 50 de mandru. copii isteti §i zburdalnici. si mie imi plac constructiile ridicate pentru.

Author: JoJokree Fegor
Country: Ecuador
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 20 March 2017
Pages: 243
PDF File Size: 2.95 Mb
ePub File Size: 5.50 Mb
ISBN: 171-1-60001-534-5
Downloads: 89289
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mikacage

Pe bune…de ce sa nu facem un grup serios…fara prostii sau tehnici dubioase…suntem mai prejos decat MISA?! E clar ca trebuie o detoxifiere. Grindul Chituc, situat intre cele doua!

Prezenta | Numai un alt blog

Atata timp cat Lucia ma ajuta, poate sa vorbeasca si cu constelatia intergalatica siriana. E mult de spus gandeste-te doar la iubirea unei mame pt copiii ei.

Din pacate, eu nu am ajuns la acest nivel si inca lucrez la asta. Anyhow, iubirea si ratiunea cum se impaca?! Doamne apara si pazeste, francisca!: Nu mi-am scos coltii, nu mi-am aparat ego-ul, nu am dat-o la intors din pricina neacceptarii, etc.

Testul bezelei – Walter Mischel Walter Mischel. Prsonala, am redevenit normal fara profesori spirituali, psihiatrii, psihologi, psihotrope…si chiar am avut nevoie de ceva dar am strans din dinti si am rezistat fara. Cere mai mult efort.

Meniu principal

Tocmai, ca erau foarte convinsi. Oh ba da, am inteles mai multe lucruri decat pare. Nu-mi vine sa cred. Eu nu blamez pe persinala, nu vreau si nu voi fi model dar am experienta cunostintelor si cercetarilor stiintifice care au salvat milioane, au prelungit vieti, au deschis viitorul, o minte libera si neindoctrinata si experienta clara si fericita a mai multor generatii.

  GARY HALBERT BORON LETTERS PDF

Este dureros, a aparut de o saptamana.

Nu am de ce sa ascund sau sa mint sau sa ma prefac. Ksteti consuma doar mei, grau, hriscaorez si apafara niumic altceva. Chiar si vulturii au nevoie de un imbold David Mcnally David Mcnally. Nu mai meditez ci contemplezadmir, niciodata nu incetez sa fiu uimita de natura.

Ai dreptate Costine ca Dumnezeu trebuie cautat in plan orizontal si e o problema strict personala a fiecarui individ. Ma simt ca inainte sa nasc, acum 7 ani, adica sanatoasa tun. Iar contextul suntem noi.

La raspantiile vietii Stam cu mana-ntinsa Si ma miluiau drumetii Cu lumina stinsa. Muntele pe mine ma face sa fiu prezent, marea insa ma face mai degraba meditativ, dezvoltate, visator, marea o identific mai degraba cu trecutul sau cu viitorul. Nu sunt vanitos nu hulesc, nu nimic, nu cred in mitul bunicului care a fumat pana la 90 de ani si nu a facut vreo boala ci in toate generatiile mele de inaintasi care nu au avut nici in clin ixteti in maneca cu postul, cu hrana lipsita de carnuri, grasimi si altele, cu o relatie cu cineva ipotetic….

Alistair Cooper, Sheila Redfern. Desigur ca am fost botezati cand eram prunci nestiutori si ni s-au inoculat dogme dar in realitate toata religia este o constructie a mintii omenesti si de aceea nu are rost o polemica pe acest subiect. Acestea din urma sunt doar manifestari de natura patologica ale unor sinapse ce fac scurtasta ca sa fiu totusi delicata. Daca simti nevoia de un set de palme, poti sa te duci direct la Argesanu. Eu pot sa accept ca el asa este de felul lui. Nu scriu din nevoie de a comunica cum faceam inainte.

Sunt in sevraj de cand fac pauza de Reiki.

Pin by Catalog Cursuri on Biblioteca virtuala | Pinterest

Cristi, nu trebuie sa te opresti pentru ca-mi transformi blogul in nu stiu ce. De fapt, daca stam sa gandim prin prisma asta, noi nu prea traim. E liber sa creada fiecare ce vrea, dar hai sa pastram si ceva onestitate intelectuala, zic.

Din contra, imi consuma resurse inutil. Fiecare dintre noi crede ca are dreptate pentru ca fiecare priveste lucrurile prin propria perspectiva si experienta.

Dezvoltare personala

Dupa o zi de plaja te simti obosit, nervos…. Sper sa nu te superi pe mine ca spun asta. Daca tu nu vezi sensul in ceea ce am spus eu, am un mare semn de intrebare asupra logicii cu care tu judeci anumite idei ,fapte, fie ele si cele religioase.

  BUCHBINDER PABLO HISTORIA DE LAS UNIVERSIDADES ARGENTINAS PDF

Sau daca face, are alta sursa de venit, are cu ce trai din alte fonduri. Eu nu vad pe nimeni sa te ia cu japca, sa te ameninte ca daca nu crezi in ceva, de maine esti mort. Sandule, ti-am mai zis si iti mai zic, din cate spui tuin unele idei, nu te suparadar esti mai indoctrinat decat multi religiosi, si nu stiu daca e in avantajul tau. Daca nu potiramane ca ceea ce sustin eu dar si ceea ce susti tu se afla doar la nivelul de credinta, intr-o parte sau in alta, pana la urma tot o nevoie psihologica adanca, neinteleasa, un rod al unei evolutii, de la bacterie la om, sau peste -pasare, sau soarec -elefant, si altele, cred ca si tu te amuzi de unele origini ale unor specii, dar daca evolutia le explica asa de bine, sa fim seriosi, doar e stiinta.

Dar pentru oamenii astia eu ma trezesc si noaptea la 3: Atunci vad clar ce se verifica si ce nu. Poti sa ma scoti din lista de facebook ceea ce ar fi groaznic pentru mine dar voi crede pana la moarte ca durerea celor doua zile in care te-ai chinuit sa raspunziai pierdut timp si te-ai consumatti-a adus multe raspunsuri despre tinedespre cat de importanta e pentru tine imaginea ta publica si nu ce spun oamenii. Aici ma refer la apostoli si la primii crestini.

Mainile de la incheieturi ma dor zi si noapte. Exista o diferenta majora. Nu cred ca o sa va faca vreun rau. Cand un om se indragosteste de un partener de relatie, unde este ratiunea?!