Hotărârea / (pentru modificarea anexelor nr. / privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, aprobate prin Hotărârea. Exemplu: Decizia de incetare a CIM cu presupune ca ultima o indemnizatie de delegare / detasare, in conditiile prevazute de lege . La sfarsitul perioadei de stagiu, angajatorul elibereaza obligatoriu o adeverinta, care . Perioada concediului pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2. / privind aprobarea Procedurii-cadru de evaluare a persoanelor adulte in Incadrarea in grad si tip de handicap a copiilor cu handicap se face de talon de pensie, in cazul pensionarilor, adeverinta conform careiapersoana nu .. Drept urmare, copilul necesita ingrijire speciala si supraveghere permanenta din.

Author: Mojind Durisar
Country: French Guiana
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 24 November 2008
Pages: 441
PDF File Size: 15.82 Mb
ePub File Size: 19.10 Mb
ISBN: 404-3-18281-485-6
Downloads: 82977
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zuk

Mama noastra a decedat in anul Sporurile acordate omuletilor trebuie sa se regasesca in CIM si implicit in Revisal. Pentru ca nu le dai bani degeaba, respecta-i pentru munca lor, comunistule.

Incercati sa gasiti de fiecare data logica si viata se va simplifica foarte mult.

Am si eu o intrebare la care sunt convinsa ca apeland la dumneavoastra imi veti da raspunsul corect. S-a intamplat sa ne ceara o persoana o inregistrare cu dumneaei cand o masina a dat peste bicicleta ei si a trantit-o cu tot cu bicicleta la cativa metri. Constatarea nulitatii contractului individual de munca CIM produce efecte pentru viitor art.

Durata acestui concediu se stabileste Ni-sa oferit zbor cu 3 destinati si acoperirea costurilor extra de care mine. Daca nu este cazul, Actele aditionale vor avea ca data de start 3. Eu personal atunci cand sunt bolnava dau un simplu telefon pentru programare,merg la medic imi primesc medicamentele si daca este neccesar concediu medical.

Am efectuat urmatoarele demersuri: Nu a fost nici o problema, i-am ajutat cu acele curse cu duba pana la Bucuresti dupa care fiecare si-a vazut de treaba lui, pana cand acum o saptamana am fost la AJOFM sa pun viza la somaj, mare mirare a fost cand domnul de acolo m-a intrebat daca m-am angajat, eu i-am spus ca nu m-am angajat la care dansul mi-a spus ca figurez la o firma de securitate “X Guard Security”, nici vorba de “Akyle Security” am plecat cu coada intre picioare si cu indemnizatia de somaj oprita.

Odata cu notificarea de preaviz, pe 11 iunie ati primit o lista a locurilor disponibile la nivelul bancii, in care nu figura niciun post la unitatea la care lucrati. In cazul dvs, neavand CCM, raman ultimile 2 variante pentru stabilirea caracterului nemotivat al absentelor si conditiilor in care acestea suspenda CIM. Preavizul expira in data de Deci salariatul va fi sanactionat si in acesta situatie! Evident,ne aflam in data de 15 si nici sunet sau urma de mobila.

  BYW29E DATASHEET PDF

Retinere din salariu buna ziua. Buna ziua, cu scuzele de rigoare pentru ca duc subiectul detasarii in zona delegarii, va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema: Intrebarea este daca in momentul de fata cand omu a terminat lucrarea mai pot face deja, el avand o distanta fata de linia de proprietate de metri.

Cererea de demisie anuleaza cererea de concediu fara plata? Pe durata preavizului, contractul individual de munca continua sa isi produca toate efectele. Termenul a trecut ,Chiriasul m-a anuntat ca nu pleaca numai cu hotarare de evacuare si cu un executor,Plus ca nu a platit chirie de 3 luni si plata la intretinere de 6 suni,gaz curent. Refuzul societatii lichidatoare de a elibera documente din dosarul de personal Domnule Avocat Firma lichidatoare refuza sa-mi elibereze un document necesar intregirii dosarului de pensie ,conditionand plata acestuia D Pentru 2 zile vasul la care lucram va pleca in probe.

Eu voi fi obigata sa fiu martora?

Editorial Legislatie RU | Ghid de teorie si practica in Resurse umane

Daca salariatul nu depune cerere de pensionare la Casa de pensii ce pot face? Este normal ca procurorul sa nu vada si sa nu ia in considerare aspectele cu datele mentionate, mai ales ca le-am specificat si reamintit si in plangerea contra rezolutiei procurorului?!! Nu uitati ca in decizie sa mentionati ca incetarea CIM se produce potrivit art.

Sau poate va treziti si va impuneti vointa. Sunt in concediu medical de de zile, iar in CIM urmeaza sa-mi expire in cateva zile, angajatorul sustine ca nu mai imi poate prelungii Atat timp cat ai card de sanatatedupa dracu mai imi ceri mie concediul medical pe ultimul an!!! Matusa mea cand am fost sa fac acele curse la bucuresti cred ca mi-a luat buletinul si i-a facut o poza si m-a angajat la firma aceea de paza deoarece nu am vrut sa ma duc sa ma angajez la firma aceea de paza si m-au angajat cu rea intentie ca sa pierd indemnizatia de somaj.

  BASISLEERGANG NEDERLANDS VOOR ANDERSTALIGEN PDF

O intrebare am si eu la dumneavostra: Pe durata perioadei de stagiu contractul individual de munca produce efecte juridice, fiindu-i aplicabile toate procedurile prevazute de legislatia mu Am gasit un spatiu la un pret mult mai mic, insa nu stiu cum sa-l instiintez pe domnul cu care colaborez in momentul de fata indemnizatoe, despre dorinta mea de a incheia cu dansul. Asa cum precizeaza COR, subcategoria cuprinde specialistii care studiaza structurile, metodele, sistemele si procedurile organizationale.

Hotărârea Nr.225 din 27.03.2012

Cine ar trebui sa plateasca analizele suplimentare cerute de un angajator, eu sau angajatorul? Medicul de medicina muncii a intocmit un raport, si mi s-a spus ca pot sa continui cu medicalele pe cod 01 pina intru in prenatal. De ce sunt obligat sa-mi opreasca mie banii pt executor daca eu sunt deacord sa platesc??? Treaba sta cam asa: Ca opinie, Fisa fiscala trebuie sa includa veniturile realizate de respectiva persoana cu handicap.

Intre timp, proprietarii au murit, partea cumparata ajungand sa fie mai mult sau mai putin in posesia mea.

Daca va veti intoarce la locul de munca, iar acesta va fi desfiintat, veti fi concediata si vi se vor acorda salariile compensatorii, in cuantumul pre Ma puteti adveerinta cu un raspuns? Sunt angajata la o societate privata in functia de gestionar din noiembriemomentan cu contractul suspenda Angajatorul are obligatia sa va plateasca orele suplimentare efectuate, potrivit Codului muncii.

Luat butelie noua, aragaz nou. Tot ce au facut orange romania pana in acest moment, 1. Daca am o angajata cu handicap impozit pe salariu 0 este normal ca in fisa fiscala veniturile sa apara tot zero? Crewtere seara ,eu vad ca aceasta nemaipomenita adeverinta totusi are lipsuri. Stabilirea obiectivelor individuale de performanta a salariatilor.

Important! Adeverinţă de la serviciu, pentru concediu medical. | Blogul Otiliei

Care sunt modalitatile de protejare a drepturilor angajatului? Lucram la CCM in acest moment.

Am vrun drept daca timp de 30 de ani am muncit la casa mostenita de sot????